Ο Αναπηδητής ΡΤ Bouncer

ΑΝΑΠΗΔΗΤΗΣ PT BOUNCER
Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ!

ΠΩΣ Ο ΑΝΑΠΗΔΗΤΗΣ PT BOUNCER ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ

Οι ασκήσεις στον αναπηδητή αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές μορφές ασκήσεως που ανακαλύφθηκαν ποτέ. Ο αναπηδητής επιδρά σε όλα τα κύτταρα, μύες και όργανα του σώματος, δηλαδή πολύ διαφορετικά  από κάθε άλλη μορφή άσκησης.
Όλοι μπορούν να ασκηθούν με τον αναπηδητή. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε!
Δοκιμάστε τις αναπηδήσεις λίγα λεπτά αφού ξυπνήσετε και θα αισθανθείτε την άμεση επίδραση. Ξεκινήστε την ημέρα σας με επί πλέον ενέργεια και ζωτικότητα. 
Αφαιρέστε το τραύμα από τις αεροβικές ασκήσεις. Μόνο δέκα λεπτά άσκηση στον αναπηδητή PT BOUNCER θα σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα όπως τριάντα λεπτά τρέξιμο, χωρίς το σοκ στο οποίο υπόκειται ο σκελετός σας με το τρέξιμο. Οι αναπηδήσεις βελτιώνουν την λειτουργία των πνευμόνων, της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος επίτευξης καρδιαγγειακής υγείας. Η άσκηση αποτελεί σημαντικό παράγοντα στον έλεγχο του βάρους και οι αναπηδήσεις δαπανούν θερμίδες γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά. Μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία, να βοηθήσει την χαλάρωση και να ανακουφίσει από το άγχος. 
  • Σε Νοσοκομεία, Τμήματα Φυσιοθεραπείας/Αποκατάστασης και Ιατρεία Αθλητικών Ατυχημάτων.
Προφανώς ο αναπηδητής PT Bouncer μπορεί να βοηθήσει στην φυσιοθεραπεία και την αποκατάσταση ασθενών. Τα ψυχολογικά πλεονεκτήματα είναι τεράστια στα πρώτα στάδια γι αυτούς που δεν μπορούν να ασκηθούν σε σκληρή επιφάνεια ή να κολυμπήσουν.

  • Για ανάπηρα άτομα που τους είναι δύσκολο να διατηρηθούν σε φόρμα, οι αναπηδήσεις τους παρέχουν όλα τα ευεργετήματα της ασκήσεως πάνω σε ολόκληρο το σώμα.
  • Για τους τυφλούς, οι αναπηδήσεις είναι ο ιδανικός τρόπος να διατηρήσουν την φόρμα τους. Χρησιμοποιώντας την ειδική ράβδο στήριξης που διατίθεται με τον αναπηδητή PT Bouncer, ο τυφλός μπορεί να αναπηδήσει με αυτοπεποίθηση, και αυξάνουν με τον χρόνο η ισορροπία και ο συντονισμός του μπορεί να επιτύχει ένα αρκετά έντονο πρόγραμμα εξάσκησης.
  • Αυτοί που υποφέρουν από αρθριτικά, πόνους της μέσης ή τραύματα από αθλητισμό, μπορούν όλοι να ανακουφιστούν από πόνους με ασκήσεις στον αναπηδητή. Αυτές καθιστούν ικανό το τραυματισμένο άτομο να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη στο σώμα του.
  • Σε συλλόγους Υγείας και Γυμναστήρια. Ο αναπηδητής χρησιμοποιείται σε συλλόγους υγείας και γυμναστήρια επιεδή είναι μία εύκολη, ασφαλής και διασκεδαστική μέθοδος εξάσκησης, όσο είναι και αποτελεσματική.
  • Σεμινάρια για Αεροβική Αναπηδήσεων. Σεμινάρια για τη σωστή χρήση του αναπηδητού γίνονται σε όλη την Αγγλία με χρήση του αναπηδητού PT Bouncer. Οι εκπαιδευτικές αεροβικής δίνουν έμφαση στη σημασία της χρήσης ενός αναπηδητού υψηλής ποιότητος, επειδή ένας φθηνότερος αναπηδητής δεν στηρίζει το σώμα με τον σωστό τρόπο. Ο αναπηδητής PT Bouncer εν τούτοις είναι τέλεια κατασκευασμένος για εκπαίδευση και οι εκπαιδευτές βρίσκουν τον αριθμό των μαθητών τους να μεγαλώνει κάθε βδομάδα καθώς περισσότεροι άνθρωποι έρχονται για να γυμνασθούν με αυτό τον εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.
  • Εκπαίδευση: Στην εκπαίδευση, για παρόμοια επίπεδα καρδιακών σφυγμών και κατανάλωσης οξυγόνου, οι αναπηδήσεις παρέχουν περισσότερη βιολογική-μηχανική διέγερση από το τρέξιμο. Αυξάνουν την αντοχή, την ευκινησία, τη δύναμη και την συνολική φυσική κατάσταση.
  • Σκι. Τον αναπηδητή PT Bouncer συνιστά ο Βρεττανικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών Σκι ως τον ιδανικό τρόπο εξάσκησης και προετοιμασίας για σκι.
  • Στα σχολεία. Διατηρείστε την φόρμα των σχολικών ομάδων με καθημερινή άσκηση στον αναπηδητή Bouncer. 
Μερικοί λόγοι για να προτιμήσετε τον αναπηδητή PT Bouncer.
  1. Διάρκεια: Ο αναπηδητής PT Bouncer είναι κατασκευασμένος με υψηλότερες προδιαγραφές και θα διαρκέσει περισσότερο από άλλα φθηνότερα μοντέλα.
  2. Επαρκής στήριξη σώματος: Η ένταση της επιφάνειας αναπήδησης είναι ρυθμισμένη με ακρίβεια για την σωστή στήριξη του σώματος.
  3. Ράβδος στήριξης: Υπάρχει μία ράβδος για ισορρόπηση και στήριξη για τους ηλικιωμένους και ανάπηρους χρήστες.
  4. Ανταλλακτικά: Η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για κάθε εξάρτημά του, εξασφαλίζει το ότι ο αναπηδητής σας θα διαρκέσει για πάντα.
  5. Βιβλία: Υπάρχουν βιβλία για εκείνους που θα ήθελαν να ερευνήσουνσε βάθος το θέμα της επίδρασης του αναπηδητού στην υγεία.
  6. Χρώματα: Πράσινο κάλυμμα, μαύρο δάπεδο αναπηδήσεων, μαύρα πόδια.
Εγγύηση: Δίνεται εγγύηση ενός χρόνου (εκτός από το βινυλικό κάλυμμα) για χρήση στο σπίτι.

Προδιαγραφές του αναπηδητή PT Bouncer
Διάμετρος: 102 εκατοστά
Ύψος: 23 εκατοστά

Υλικά: Επιψευδαργυρωμένο χαλύβδινο πλαίσιο και πόδια. Μεγάλης αντοχής χαλύβδινα ελατήρια. Ύφασμα δαπέδου από αδιάβροχο πολυπροπυλένιο. Μεγάλης αντοχής ελαστικά πέλματα με χαλύβδινους δακτυλίους. Πλενόμενο βινυλικό κάλυμμα.
Τιμή Προϊόντος: 150 ευρώ (+ΦΠΑ)

\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου