Η Γείωση του Ανθρώπινου Σώματος με τα Grounding Mat

Όταν λέμε γείωση εννοούμε την ηλεκτρική σύνδεση του σώματός μας με τη Γη. Υπάρχουν σήμερα πολλές αναφορές από ερευνητικές εργασίες για τα ευεργετήματα που έχουμε από τη γείωση του σώματός μας στη Μητέρα Γη.
Δυστυχώς σήμερα με τα σύγχρονα παπούτσια που έχουν λαστιχένιες ή πλαστικές σόλες και τα μονωμένα κρεβάτια και παπλώματά μας έχουμε στερηθεί τη φυσική ηλεκτρική επαφή μας με τη Γη, εκτός εάν περπατάμε ξυπόλητοι στο γρασίδι ή στο χώμα.                                                               
 Δύο είναι οι κύριοι λόγοι με τους οποίους είναι σημαντική αυτή η ηλεκτρική σύνδεσή μας με τη Γη:
  1. Η Γη είναι μία τεράστια δεξαμενή αρνητικά φορτισμένων ελεύθερων ηλεκτρονίων. Χωρίς σύνδεση με τη δεξαμενή αυτή, τα κύτταρα του σώματός μας είναι ανίκανα να αντισταθμίσουν τα θετικά φορτία που προέρχονται από πράγματα όπως οι ελεύθερες ρίζες από τις οποίες λείπουν ηλεκτρόνια. Το αποτέλεσμα της υπερβολικής φόρτισης στο αίμα μπορούμε να το δούμε πολύ καθαρά από τον τρόπο με τον οποίο τα αιμοσφαίρια έλκονται μεταξύ τους και σχηματίζουν συστάδες. Αυτές οι συστάδες φαίνονται στις αριστερές φωτογραφίες, ενώ στις δεξιές φαίνονται τα αποτελέσματα της γείωσης του σώματος (εικόνες αίματος τριών ασθενών του γιατρού Stephen T.Sinatra M.D. πριν και μετά από γείωση του σώματός τους επί 40 λεπτά της ώρας). 
  1. Το σύγχρονο περιβάλλον μας είναι γεμάτο από ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας προερχόμενο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, εκπομπές ραδιοφώνου και τηλεόρασης, γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ισχύος, ηλεκτρικά κυκλώματα σπιτιών κλπ. Αυτή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία προκαλεί τη δημιουργία ηλεκτρικών τάσεων στο σώμα μας, διαταράσσοντας τα τρισεκατομμύρια ανεπαίσθητα ηλεκτρικά σήματα που αποτελούν ζωτικό τμήμα της λειτουργίας των συστημάτων του σώματός μας. Με τη γείωση του σώματός μας μειώνουμε πάρα πολύ τα επίπεδα αυτών των επαγόμενων τάσεων, επειδή τότε έχουμε αποτελεσματική προστασία από την τεράστια ηλεκτρική μάζα της Γης.
Σε ένα επίπεδο που είναι δύσκολα αντιληπτό, είναι πιθανό ότι η σύνδεση που κάνουμε με τη Γη στην πραγματικότητα μεταφέρει πληροφορίες και βοηθά στην ευθυγράμμισή μας με το μεγαλύτερο δίκτυο νοημοσύνης του πλανήτη μας.

Πώς να γειώνουμε το σώμα μας.
Ο απλούστερος τρόπος να γειωθούμε είναι να βγούμε έξω και να περπατήσουμε ξυπόλυτοι πάνω στο γρασίδι ή στο χώμα ή να βουτήξουμε το σώμα μας σε αγώγιμο νερό όπως η θάλασσα ή μία λίμνη που το νερό της είναι πλούσιο σε μεταλλικά άλατα.
Όταν είμαστε μέσα στο σπίτι μπορούμε να κάνουμε μία σύνδεση με τη Γη μπήγοντας μία μεταλλική ράβδο στο έδαφος έξω από το σπίτι και συνδέοντας τη ράβδο με το σώμα μας μέσω ενός ηλεκτρικού καλωδίου.
Αυτό μπορεί να φαίνεται μεγάλη φασαρία, αλλά ευτυχώς η πλειονότητα των οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων έχουν ήδη μία τέτοια γείωση που συνδέεται με όλες τις τριπολικές πρίζες. Και αντί να συνδέουμε ένα καλώδιο στο σώμα μας, έχουν κατασκευασθεί πολλές συσκευές γείωσης όπως σεντόνια γείωσης, χαλάκια γείωσης, ταινίες και αυτοκόλλητα γείωσης.

Τι είναι τα Grounding Mats;
Τα Grounding Mats είναι συσκευές γείωσης του ανθρώπινου σώματος, κατασκευασμένα από χαλκό και συνδέονται μέσω ειδικού καλωδίου με τις σωλήνες του σώματος κεντρικής θέρμανσης του σπιτιού μας ή με τη γείωση μιας τριπολικής πρίζας, το οποίο συνδέεται με το έδαφος της Γης, μηδενίζοντας έτσι την επαγόμενη τάση που έχει το σώμα μας ερχόμενο σε διαρκή επαφή με τις ηλεκτρικές συσκευές (στον κάθε άνθρωπο διαφέρει η επαγόμενη τάση, η οποία επιβεβαιώνεται με ένα απλό βολτόμετρο)

Τα αποτελέσματα της γείωσης
Το πλέον άμεσα αναγνωρίσιμο αποτέλεσμα της γείωσης στους ανθρώπους είναι ότι "αισθάνονται καλύτερα". Αυτό περιγράφεται ως αίσθηση μεγαλύτερης ηρεμίας με μειωμένα επίπεδα άγχους. Εάν υπάρχει πόνος, τότε αυτός συχνά μειώνεται ή εξαφανίζεται τελείως. Άτομα που έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις από τη χρήση ηλεκτρονικών ή άλλων ηλεκτρικών συσκευών, αναφέρουν μείωση ή εξάλειψη αυτών των αποτελεσμάτων όταν γειώνονται. 
Με την τακτική γείωση του σώματος έχουν παρατηρηθεί πολλά ευεργετικά αποτελέσματα όπως:



  • Βελτιωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Βελτιωμένη πέψη
  • Βελτίωση του ύπνου
  • Γρήγορη θεραπεία τραυμάτων.
  • Εναρμόνιση και εξισορρόπηση των βασικών βιολογικών ρυθμών του σώματος.
  • Γρήγορη ανάνηψη μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα.
  • μείωση υπαρχουσών φλεγμονών
  • Μείωση του άγχους, της έντασης και της ευερεθιστικότητας.
  • Μείωση της ευαισθησίας στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
Μετά τα ανωτέρω αναφερόμενα ειναι εύκολα αντιληπτό το πόσο απαραίτητη είναι σε όλους μας η καθημερινή σύνδεσή μας με τη Γη, τη Μεγάλη Μητέρα μας.
Για την προμήθεια συσκευών γείωσης σώματος Grounding Mats που είναι απλές, οικονομικές και αποτελεσματικές, επικοινωνήστε με τα γραφεία των Εκδόσεων Εισέλιξη-Προϊόντα Βελτίωσης Υγείας στο τηλ/φαξ: 2103601622 ή στο 6946222453



for feet 40 EYRO










1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρον άρθρο. Απ' ότι φαίνεται, η γείωση είναι πολύ σημαντική διαδικασία για την εξισορρόπηση του ανθρώπινου οργανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή