Πρόγραμμα Καθαρισμού του Εντέρου


Πώς ο καθαρισμός εντέρου μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας και να μας ενεργοποιήσει


Τα φυτικά προϊόντα καθαρισμού αρχικά αναπτύχθηκαν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ολιστικών θεραπευτών, οι οποίοι κατά κανόνα εργάζονται με πολλά άτομα που πάσχουν από διάφορες ασθένειες. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 χρόνων, χιλιάδες πελάτες έχουν χρησιμοποιήσει το Σετ Καθαρισμού του Εντέρου με επιτυχία βοηθώντας σε πολλές διαφορετικές ασθένειες οπως:
  • δυσκοιλιότητα
  • αλλεργίες
  • κούραση
  • δερματικά προβλήματα
  • εναλλαγές διάθεσης
  • κακοσμία στόματος
  • τροφική δυσανεξία,
καθώς μας προετοιμάζει και για άλλες θεραπείες. Η κοινή απειλή που συνδέει αυτές τις διαφορετικές ασθένειες είναι πως η αποκατάσταση και η διατήρηση της υγείας του συνόλου μας εξαρτάται αποκλειστικά από την υγεία του πεπτικού μας συστήματος. Οπότε, ο φυτικός καθαρισμός μπορεί να οδηγήσει σε μία σειρά από οφέλη, ειδικά όταν συμπληρώσουμε τον καθαρισμό με αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής μας.
Με απλά λόγια το Σετ Καθαρισμού Εντέρου μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο κατανομής των τροφών, καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και αποβολή των μη χρήσιμων ουσιών.

Τελικό αποτέλεσμα;
  1. Περισσότερα Θρεπτικά Συστατικά
  2. Περισσότερη Ενέργεια
  3. Περισσότερη Ζωτικόητα

      ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ!


  •  Εξασφαλίζει την τακτική και άνετη κίνηση του παχέος εντέρου
Αυτή η φυτική φόρμουλα όχι μόνο μας βοηθά στο να ενεργούμεθα τακτικά (2-3 φορές την ημέρα), αλλά με τα πικάντικα βότανα που περιέχει μειώνονται ή εξαλείφονται οι στομαχικές κράμπες, αέρια και σφίξιμο
  • Αφαιρεί παλιά, συσσωρευμένα απόβλητα από το λεπτό και παχύ έντερο
Σε συνδυασμό με υγρά -  όχι μόνο βοηθάει τον οργανισμό μας να καθαρίζει τακτικά, αλλά και να απαλλαγεί από συσσωρευμένα παλαιά απόβλητα που βρίσκονται στα τοιχώματα του λεπτού και του παχέος εντέρου.

  • Αναζωογονεί το πεπτικό σύστημα
Οι φυτικές φόρμουλες του σετ για τον Καθαρισμό του Εντέρου είναι σχεδιασμένες να αποκαταστήσουν και να ενθαρρύνουν τις φυσικές λειτουργίες ολόκληρου του πεπτικού μας συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του στομάχου, εντοσθίων, συκωτιού, χοληδόχου κύστεος και παγκρέατος.
-διεγείρει τις πεπτικές εκκρίσεις
-παρέχει τόνωση στα πεπτικά όργανα και τις βλεννογόνους
-αποσυμφορίζει το ήπαρ και διεγείρει τη ροή της χολής

  • Σας προετοιμάζει για το σετ του Εσωτερικού Καθαρισμού
Το σετ του Καθαρισμού του Εντέρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί (2-4 φορές ανά έτος), είτε ως αυτόνομη θεραπεία καθαρισμού, είτε ως προετοιμασία του προγράμματος του Εσωτερικού Καθαρισμού. Και αυτό, γιατί η καλή λειτουργία του παχέος εντέρου επιτρέπει στις φυτικές φόρμουλες να συνεργαστούν άμεσα με τα άλλα πέντε όργανα του Εσωτερικού Καθαρισμού (συκώτι, πνεύμονες, νεφρά, δέρμα και λεμφαδένες).

Επικοινωνήστε με τις Εκδόσεις Εισέλιξη προκειμένου να σας περιγράψουμε όλη τη διαδικασία πώς έχει, τα βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής που εμπεριέχει το σετ, τη διάρκεια της διαδικασίας και τυχόν δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του Προγράμματος και φυσικά για να σας προμηθεύσουμε το Σετ Καθαρισμού Εντέρου που είναι διαπιστωμένο από δεκάδες πελάτες μας ότι λειτουργεί και ανακουφίζει από χρόνια προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το έντερο και το πεπτικό σύστημα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2103601622-6946222453


Intestine Clean-up Products
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου