Εγχειρίδιο Συσσωρευτή Οργόνης



Οδηγίες για την Κατασκευή, Πειραματική Χρήση και Προστασία από τοξικές ενέργειες
                  
Συγγραφέας: James Demeo Ph.D (Τζέϊμς Ντεμέο) 
Πρόλογος: Eva Reich Μ.D. (Εύα Ραϊχ)
Μετάφραση: Παναγιώτης Ρωμανός
Επιμέλεια μετάφρασης: Κώστας Θεοδωρήμπασης
Εκδόσεις: Κοροντζή
Α' Έκδοση: 1989

 Σ'αυτό το βιβλίο, ο Τζέιμς Ντεμέο δίνει οδηγίες με λεπτομερή και απόλυτα κατανοητό τρόπο για την κατασκευή, όχι μόνο Συσσωρευτή Οργόνης, αλλά και Οργονοκουβέρτας, Οργονοβόλου, Οργονοράβδου, Απορροφητή ΝΤΟΡ-για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας- και Πακέτων Βιόντων. Όλα αυτά με πολλές φωτογραφίες και αναλυτικά σχεδιαγράμματα, μαζί με πλήρη βιβλιογραφία για όσους ενδιαφέρονται να ερευνήσουν περισσότερο το θέμα και ακόμα, έναν κατάλογο ερευνητικών κέντρων οργόνης στον κόσμο.

  Μάθετε πώς να συγκεντρώνετε και να δουλεύετε με την οργονοενέργεια (ενέργεια ζωής), χρησιμοποιώντας απλά υλικά, που μπορούν να βρεθούν εύκολα. Η Οργόνη είναι ανεξάντλητη στην ατμόσφαιρα και έχει αποδειχθεί ότι φτιάχνοντας κάποιος τις σωστές συσκευές, επιφέρει μεγαλύτερη ανάπτυξη στα φυτά και επιδρά θεραπευτικά στους ανθρώπους.

   Η καρασκευή του Συσσωρευτή Οργόνης βασίζεται στις ανακαλύψεις του Βίλχελμ Ράϊχ, που είναι ζωτικής σημασίας και προκαλούν μέγιστο ενδιαφέρον.




    Λάβετε υπόψη ότι: Με βάση μια πλαστή και λαθεμένη απόφαση δικαστηρίου, που παραμένει μοναδική στην αμερικανική ιστορία, τα βιβλία του Ράϊχ ρίχτηκαν στην πυρά το 1957




Σχετικά με τον συγγραφέα: Ο Τζέϊμς Ντεμέο ερευνά το θέμα της ενέργειας της ζωής και ειδικά το έργο του Βίλχελμ Ράϊχ τουλάχιστον για είκοσι χρόνια. Στα γραπτά του περιλαμβάνονται πάνω από 20 δημοσιευμένα άρθρα, δύο ακαδημαϊκές εργασίες που υπέβαλαν τις ιδέες του Ραϊχ σε συστηματικό έλεγχο και τις επιβεβαίωσαν και μια εκτεταμένη "Βιβλιογραφία της Οργονοβιοφυσικής". Ο Ντεμέο σπούδασε για τη γη, την Ατμόσφαιρα και το Περιβάλλον στο Διεθνές Πανεπιστήμιο του Κάνσας όπου πήρε Ph.D. Δίδαξε στο τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Ιλινόι και του Μαϊάμι. Έχει ιδρύσει το εργαστήριο Οργονοβιοφυσικών Εργασιών από το 1978 και εκδίσει το περιοδικό "παλμός του Πλανήτη".



Book "Manual orgone energy accumulators"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου